nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Stor SOMMARREA..

Kategori: Allmänt

 
Nu öppnar vi dörrarna för sommarens stora sommarrea.  Mellan 20-70% rabatt på det mesta i butiken. Inga rabattkoder behövs då allt redan är nedsatt.
 
Kom in och fynda kläder från Geggamoja, Maxomorra, Lipfish samt många många fler.
Men kom ihåg att det är först till kvarn som gäller då vi endast har ett begränsat antal av varje plagg. Fundera inte så mycket nu så du missar denna kanon rea klicka in på www.rebuzkidz.se och börja fynda inför sommarens resor.
 
 
Denna vecka så välkomnar vi det svenska klädesmärket i dig denim som ansluter sig till rean med 100kr rabatt per plagg. Inga rabatt koder behövs då priserna redan är sänkta. vi har kanon snygga jeans, jeansshorts och jeans skjorta.
 
Lite information om märket:
I dig denim är ett Göteborgsbaserat jeansmärke för barn mellan 2-15 år som grundades av Hanna Clavegård 2009. Under hösten 2012 så landserades det även en kollektion för kvinnor.
i över 80 utvalda butiker i mer än 15 länder över hela världen säljs detta otroligt populära klädes märket. Ett talesätt -Vad du bär speglar din personlighet. Dom tycker att det är viktigt att du känner dig bekväm i dina kläder. Vilket faktiskt alla människor vill göra. För det är ju inge roligt att gå i kläder man inte trivs i! I dig denim är känd för god kvalitet, perfekt passform och unika tvättar som är inspirerade från den svenska västkusten, havet, stenar och himlen.
Man brukar säga att börjar du klä dig i I dig denim så kommer du inte att vilja ha något annat. Super snygga coola jeans kläder med attityd och kanon kvalitet. Vem vill inte ha det?  Jo alla.
 
Här är länkar och bilder på våra produkter från i dig denim.
 
 
Kram Camilla och Jessica på Rebuz Kidz

Kommentarer


Kommentera inlägget här: