nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Nu har det hänt...

Kategori: Allmänt

Efter all denna långa väntan så har det äntligen hänt.

 

Idag så kom den stora gula lastbilen med tre röda stora bokstäver på från DHL och lämnade flera stora tunga paket.

Det blev lilla julafton för oss på Rebuz Kidz när vi öppnade alla lådor och fick titta, klämma och känna på sommar kollektionen av Maxomorra. ÄNTLIGEN!!

 

Nu kör vi igång på riktigt och välkomnar sommaren med öppna armar med massa nyheter som börjar strömma in, bra erbjudanden, och lite tävlingar som kommer lite nu och då så håll ögonen öppna. Det här får du bara inte missa. Man vet aldrig när var eller hur, bara att du måste vara uppmärksam både på vår sida på facebook och på webbutiken.

 

Maxomorra är ett svenskt klädmärke som grundades 2008, deras kläder har mycke färger och möster med bra kvalitet och funktion och ett pris som tilltalar alla. Dom gör kläder för barn mellan 0-12 år. Dom vill att så många som möjligt ska få tillgång till ekologiska barnkläder till bra priser. Så gott som alla kläder ifrån maxomorra är 100% ekologiskt bomull och bomullen är certifierad enligt Control Union och GOTS.

Dom gör fyra kollektioner per år som passar både kille och tjej. I dag säljs deras kläder i över 500 butiker i stora delar av världen.

 

För priser, storlekar och hela vårt utbud på maxomorra hittar du via länken nedan.

http://www.rebuzkidz.se/nyheter/maxomorra-c-462-1.aspx

Skynda in och fynda vi har bara ett visst antal av varje plagg.

Välkomna

Glad påsk..

Kategori: Allmänt

Nu är det skärtorsdag  och det är nyinkomna kläder från geggamoja i butiken. Här kommer några tips om vad ni kan fynda såhär i påsktider. Vi har väntat med spänning på dessa plagg. Och idag så kom dom . 
 
Det ni behöver göra är att klicka på länkarna så kommer ni direkt till det plagg ni vill titta lite närmare på. 
Priser och storlekar hittar ni på
 
Lite små snuttefiltar i fina sommar färger hittar ni här
 
 
 
 
Fina pyjamaser hittar ni här
Eller varför inte en underbar morgonrock som är vändbar i härlig kvalitet
 
 
 
    
 
 
 
 
 
Glad påsk alla underbara läsare så kanske vi ses i Blåkulla. ;)
 
Kram Camilla och Jessica

Måndag tre dagar innan påsk...

Kategori: Allmänt

Då sätter vi på rebuz kidz igång en SUPER TÄVLING som ni bara inte får missa. Det enda ni behöver göra är att gilla och dela,dela,dela oss på facebook!! Och ni blir då med på en uttlottning av ett presentkort på 500kr på  
 
Ni kan inte missa denna chans. Fundera inte gå in nu på en gång och gilla och dela,dela,dela. Dela till alla ni känner.  Vinnaren presenteras på facebook på påskafton.
 
Lycka till önskar vi på Rebuz Kidz
 
 

Gråa och kalla måndag...

Kategori: Allmänt

Men här på Rebuz Kidz så har vi en underbar måndag. :D  Vi hoppas att alla har haft en toppen helg. Vi kör på som vanligt här på rebuz. Nya saker kommer in, nya erbjudanden, nyheter som vi inväntar med stor spänning också..
 
Nu vill vi tipsa om lite läckra leksaker istället för lego. Med oändligt många möjligheter med dessa byggklossar från LaQ, som uppfanns av Hiroshi Kichijo 1993 där Q"representerar det japanska order "kyuu" som betyder rymd. Han ville få fram klossar som man kan sätta ihop från olika håll på klossen  och med det så kan man bilda sfäriska och en massa andra tänkbara former.
Han är väldigt mån om miljön därav att han skapade en leksak som man kan sätta ihop och ta isär obegränsat med gånger. Det enda som behövs är 7 olika byggklossar och en kreativ fantasi för att kunna skapa i princip vad som hellst.
 
 Bitarna är rätt små så dom rekommenderas inte för barn under 3år.
Med ett enkelt klick så kan man både höra och känna att bitarna har fastnat ihop. Dom är lätta och smidiga att ta isär och bygga ihop. Med olika kopplingar så kan man bygga i 2-D, 90grader samt i 120 grader vilket gör att det går att skapa likväl runda cirklar som figurer i alla dess former. Dom finns så man kan köpa till olika saker som tex. hjul och kopplingar till axlar också.
I alla olika storlekar kan man bygga från en tex. en liten Hamster med 28 delar upp till flera tusen beroende på vad man vill bygga. Dom finns även att köpa sorterade i färger om det är någon färg man vill ha fler av någon.
Här är dom vi har tagit hem till att börja med.
 
 
   
 
 
 
 
Här har ni direkt länk till LaQ hittar ni här nedan.
 
    Priser och liter mer information om LaQ hittar ni på vår webbutik  
 
 
Välkomna in och hitta din egna favorit av Laq.
 
Kram från oss på Rebuz Kidz