nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Gråa och kalla måndag...

Kategori: Allmänt

Men här på Rebuz Kidz så har vi en underbar måndag. :D  Vi hoppas att alla har haft en toppen helg. Vi kör på som vanligt här på rebuz. Nya saker kommer in, nya erbjudanden, nyheter som vi inväntar med stor spänning också..
 
Nu vill vi tipsa om lite läckra leksaker istället för lego. Med oändligt många möjligheter med dessa byggklossar från LaQ, som uppfanns av Hiroshi Kichijo 1993 där Q"representerar det japanska order "kyuu" som betyder rymd. Han ville få fram klossar som man kan sätta ihop från olika håll på klossen  och med det så kan man bilda sfäriska och en massa andra tänkbara former.
Han är väldigt mån om miljön därav att han skapade en leksak som man kan sätta ihop och ta isär obegränsat med gånger. Det enda som behövs är 7 olika byggklossar och en kreativ fantasi för att kunna skapa i princip vad som hellst.
 
 Bitarna är rätt små så dom rekommenderas inte för barn under 3år.
Med ett enkelt klick så kan man både höra och känna att bitarna har fastnat ihop. Dom är lätta och smidiga att ta isär och bygga ihop. Med olika kopplingar så kan man bygga i 2-D, 90grader samt i 120 grader vilket gör att det går att skapa likväl runda cirklar som figurer i alla dess former. Dom finns så man kan köpa till olika saker som tex. hjul och kopplingar till axlar också.
I alla olika storlekar kan man bygga från en tex. en liten Hamster med 28 delar upp till flera tusen beroende på vad man vill bygga. Dom finns även att köpa sorterade i färger om det är någon färg man vill ha fler av någon.
Här är dom vi har tagit hem till att börja med.
 
 
   
 
 
 
 
Här har ni direkt länk till LaQ hittar ni här nedan.
 
    Priser och liter mer information om LaQ hittar ni på vår webbutik  
 
 
Välkomna in och hitta din egna favorit av Laq.
 
Kram från oss på Rebuz Kidz