nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Nu har det hänt...

Kategori: Allmänt

Efter all denna långa väntan så har det äntligen hänt.

 

Idag så kom den stora gula lastbilen med tre röda stora bokstäver på från DHL och lämnade flera stora tunga paket.

Det blev lilla julafton för oss på Rebuz Kidz när vi öppnade alla lådor och fick titta, klämma och känna på sommar kollektionen av Maxomorra. ÄNTLIGEN!!

 

Nu kör vi igång på riktigt och välkomnar sommaren med öppna armar med massa nyheter som börjar strömma in, bra erbjudanden, och lite tävlingar som kommer lite nu och då så håll ögonen öppna. Det här får du bara inte missa. Man vet aldrig när var eller hur, bara att du måste vara uppmärksam både på vår sida på facebook och på webbutiken.

 

Maxomorra är ett svenskt klädmärke som grundades 2008, deras kläder har mycke färger och möster med bra kvalitet och funktion och ett pris som tilltalar alla. Dom gör kläder för barn mellan 0-12 år. Dom vill att så många som möjligt ska få tillgång till ekologiska barnkläder till bra priser. Så gott som alla kläder ifrån maxomorra är 100% ekologiskt bomull och bomullen är certifierad enligt Control Union och GOTS.

Dom gör fyra kollektioner per år som passar både kille och tjej. I dag säljs deras kläder i över 500 butiker i stora delar av världen.

 

För priser, storlekar och hela vårt utbud på maxomorra hittar du via länken nedan.

http://www.rebuzkidz.se/nyheter/maxomorra-c-462-1.aspx

Skynda in och fynda vi har bara ett visst antal av varje plagg.

Välkomna

Kommentarer


Kommentera inlägget här: