nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

En kall och regnig dag..

Kategori: Allmänt

Så då tänkte vi passa på att skriva lite till dig som har en liten en och ska ut och resa till varmare breddgrader. Vi har det perfekta skyddet till din pojke/flicka inför solsemestern.

Aussies Finest har valt att arbeta med Australiens ledande tillverkare av solskyddskläder. Både C-wear och Sun Emporium har lång erfarenhet av solskyddskläder och har varit verksamma i över 10 år.

Design och material skiljer de båda åt, men alla kläder är testade och graderade till maximum solskydd UPF 50+, vilket innebär att ca  98% av den skadliga UV-strålningen filtreras bort.

Den senaste tekniken och materialet har gjort att ca 90% av Aussies Finest sortiment är klorbeständiga, vilket innebär att man kan bada i såväl salt- som klorerat vatten utan att kläderna och färgerna förstörs.

Aussies Finest har kunnat  dokumentera att  kläderna inte slits ut utan att barnen växer ur dem och ärvs av de yngre syskonen. Vet man med sig att man ska tillbringa mycket tid vid poolen kanske på chaterresan kan denna kollektionen vara ett bra val. Dessa badkläder är mycket tåliga och enkla att sköta. Tål maskintvätt. För de som hellre föredrar kläder i Lycra och nylon så har Aussies Finest valt badkläder tillverkade i den allra finaste Lycran, dvs DuPont lycra som är unik i sin förmåga att stretchas och tänjas och att återfå sin form och elasticitet. Kläderna är mjuka och härliga att bära.  De torkar snabbt och materialet känns skönt och behagligt mot kroppen.

Aussies Finest  vill att våra barn skall använda kläderna varje gång de är på stranden eller ute i solen. Därför är kläderna designade för att passa barnens aktiva lek i vattnet, på stranden och på fotbollsplanen. Härliga färger och läcker design som barnen känner sig fina i, men viktigast av allt, sitter skönt och skyddar mot solens skadliga strålar. Aussies Finest har ett brett sortiment av tröjor, shorts, dräkter och kepsar i olika modeller och färger. De har även kläder som passar sig för dagis och skolan. Även dom har samma höga solskyddsfaktor. För de allra minsta barnen finns en egen kolletion av solskyddsfiltar, sparkdräkter och hattar. På Rebuz Kidz har vi valt att ta in en swimsuit, solskyddströjor och solfiltar till en början.

http://www.rebuzkidz.se/solskyddsfilt-p-652.aspx

http://www.rebuzkidz.se/swimsuit-baby--upf-50-p-777-c-244.aspx

http://www.rebuzkidz.se/swimsuit---upf-50-p-598-c-244.aspx

 

Vill du se hela vårat sortiment så klicka på länken så kommer du direkt dit.

http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/aussies-finest-c-244-1.aspx

 

 

Skynda fynda då det bara finns ett begränsat antal av dessa kanon plagg.

 

Kram från oss på rebuz kidz Camilla & Jessica

 

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: