nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Just nu! 50-120 kr rabatt på kläder från mysiga & coola LipFish !

Kategori: Allmänt

Barnen längtar till sommarlov och nu är det nära medans mamma och pappa längtar till semestern. Så vi tyckte att det skulle passa alldeles utmärkt att såhär innan semestern sätta sig ner vid datorn, surfplattan eller varför inte mobilen som man oftast har med sig i lugn och ro för att kolla på lite kläder till barnen som dom kan ha på sig på semestern. Därför har vi sänkt priserna på bland annat ett av Sveriges populäraste barnklädes märke Lipfish. Mellan 50-120kronor rabatt. (Priserna är redan sänkta så det behövs ingen rabatt kod.)

Du kanske just nu tänker att men vad är det som är så speciellt med lipfish då? Jo det ska vi berätta för dig. Dessa kläder älskar alla barn, dom har otroligt färglada färger, dom är så mjuka och härliga verkligen toppen kvalitet. Sen detaljerna på kläderna är ju så söta som tex apan Doris där benen hänger ”löst”. Vi på rebuz kidz bara älskar allt från lipfish.

Om Lipfish Lipfish gör lekfulla kläder och leksaker för barn mellan 0-4 år och startades 2004 i liten skala av Jenny Boije. Kläderna är av mycket bra kvalitet och håller formen tvätt efter tvätt. Alla tröjor har två knappar på axeln och ett påsytt mönster i form av ett djur. Tillverkningen av Lipfish produkter sker i Indien och Turkiet. Och säljes i över 20 länder runt om i världen. Enligt tvättråden så rekommenderar inte Lipfish att torktumla kläderna.

Gå in på http://www.rebuzkidz.se och skynda fynda det är först till kvarn som gäller.

Här är några av våra plagg från lipfish.

  

 

Kram från oss på rebuz kidz Camilla och Jessica

Kommentarer


Kommentera inlägget här: