nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Underbara fredag.

Kategori: Allmänt

Då var det dags för helg nu igen. Veckorna bara springer iväg här på rebuzkidz. Dagarna känns på tok för korta för att hinna med allt. :) Tänkte i allt snökaos så vill vi passa på att tipsa er om lite roliga kläder som vi har här i vår webbutik.
 
Vad sägs om lite kläder från Me Too?. Visst låter det intressant. Här kommer lite länkar och bilder. Och som vanligt så får ni gå in på webbutiken , länk hittar ni här nedan för att se priser och storlekar.
 
 
 
 
 
 
Det var ett smakprov av vad som finns. Dom flesta tröjorna och byxorna finns i två eller tre olika färger. Gå in på denna länk och gör era superfynd.
 
Det är superpriser på Me Too just nu. Så tveka inte det är först till kvarn som gäller.
 
Ha en riktigt trevlig helg så ses vi till veckan igen.
Kram från oss på Rebuz Kidz

Ibland får man...

Kategori: Allmänt

turen att blogga två gånger samma dag och idag var en sådan dag. Vi har ju fått våra härliga nyheter ifrån Geggamoja. Så otroligt fina kläder i superkvalitet. Fyra olika färger på långärmade bodys, ett par babytrousers i indigo denim och en underbar klänning i samma färg. Ni bara måste gå in på http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx och klicka på nyheter och kika på dessa fantastiska plagg. det är bara ett visst antal av varje plagg så det är först till kvarn som gäller. :D
 
Här kommer ett smakprov. Ni får bara inte missa dessa plagg. Men för mer information om storlekar och priser så klicka på länken över bilden så kommer ni direkt till det plagg ni vill titta närmare på.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en fortsatt härlig eftermiddag.
 
Kram oss på Rebuz Kidz

Då var det minusgrader igen..

Kategori: Allmänt

en massa ny snö. Vi blev lite lurade på konfekten av en tidig vår iår. :P Så nu har vi vintervägar igen och en massa minusgrader. Men solen skiner och himlen är blå med bara ett enstaka moln. 
Såhär på en lill lördag så vill vi tipsa om lite mode från Paris. Läckra Catimini
 
Catimini Barn & Baby Kläder
catimini kläder föddes i hjärtat av Paris, dom skapar kläder till flickor och pojkar i alla åldrar, storlekar och smaker. Dom vill föra ett trendigt mode som är anpassar till de behov och önskemål av vad man kan tänkas vilja ha till såväl den lilla bebisen som till den 13åriga tonåringen, att kombinera funktionalitet och praktiskhet. och varierar skapandet av mode som nutida barn förväntar sig.
 
Här kommer lite länkar och bilder på ett litet utbud av vad vi har att erbjuda. Ni kan gå in på denna länk nedan och se hela vårt utbud från Catimini.
 
 
 

 
 
Vi på Rebuz Kidz hoppas att ni ska få en fortsatt trevlig onsdag.
Kram från oss
 

Då var det tisdag igen

Kategori: Allmänt

 härliga tisdag. Man ser snön falla från himlen och lastbilarna fara förbi med snöröken hack i häl, vaktmästaren skottar och skottar. Det tar aldrig slut. Det känns rätt så skönt att få sitta inne i butiken i värmen istället :D .

 

Idag så vill vi på Rebuz tipsa er om ett fantastiskt märke. Det är tuffa och läckra kläder  till barn designat av Sofia och Wenche. De hämtar sin inspiration från 50-talet och Rockabillykulturen. Kläderna är enkla, och grunden är jeans och t-shirts. Plaggen är klassiska och du kan enkelt kombinera mellan de olika säsongerna. De lägger stor vikt vid material och kvalitet. Kläderna ser ut som små vuxenkläder, men är anpassade för att passa barn, tex så ha alla jeans reglerbar midja, tryckknappar m.m. En extra uppskattad detalj är att tvättinstruktionen är tryckt i kläderna så nu slipper ni skavande lappar. Dom finns från 3år upp till 8år. Läckra Rockefella pratar vi ju såklart om. Dessa kläder är helt oslagbara.

Ett litet utbud av vad vi har att erbjuda kommer vi att visa här med bilder och länkar. Resten kommer ni att hitta direktlänk till direkt på  rebuzkidz.se

 

http://www.rebuzkidz.se/norman--knitted-cardigan-p-1311-c-382.aspx

 

http://www.rebuzkidz.se/danny--babyjeans-p-1257-c-382.aspx

http://www.rebuzkidz.se/ted-p-1141-c-382.aspx

http://www.rebuzkidz.se/chuck-p-1194-c-382.aspx

http://www.rebuzkidz.se/jeff--baggy-jeans-p-1008-c-382.aspx

http://www.rebuzkidz.se/vernon--red-p-1143-c-382.aspx

 

http://www.rebuzkidz.se/rusty--long-john-p-1146-c-382.aspx

Mer information om priser, storlekar och utbud hittar ni på:

http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/rockefella-c-382-1.aspx

 

Ha en fortsatt trevlig tisdag

Kram från oss på Rebuz

 

 

 

Då var det äntligen måndag igen.

Kategori: Allmänt

Igår var det strålande solsken och det töade som tusan. Varmt och mysigt var det i solen. Imorse när man vaknade och kikade ut genom fönstret. Gissa vad man såg... Jo en massa snö... Så nu är det bara att man fortsätter att skotta och sopa bilen. Men inget ont som inte har något gott med sig. Vi har ju en massa fina kläder ifrån läckra Ugly Duck som vi ska tipsa er om idag.   
 
Vi har kanon pris på två pack body, kortärmade och långärmade t-shirts i olika storlekar, färger och mönster. Dom finns allt från storlek 56 upp till storlek 128.
Skynda er att kika in på vår webbutik. Det är först till kvarn som gäller.
 
 
 
 
   För priser och mer information om vilka storlekar som finns så klicka på länken nedan:
 
Eller på dessa direktlänkar och bilder till dessa två pack hittar ni här:
 
 
 
Här kommer lite information om märket.
På http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx hittar du barnkläder och babykläder från Ugly Duck ett danskt klädesmärke. Cool, funky och street inspirerat med finess. Barnkläderna från Ugly Duck liknar inga andra med sina fantasifulla mönster och den coola designen, med inspiration från sagans värld blir det lätt en ny favorit.

Det är okej att vara annorlunda.
Det menar det danska företaget Ugly Duck som gör kläder för barn mellan 0 och 12 år.

Ugly Duck har snabbt växt fram som ett företag med personliga barnkläder, med en djupare tanke bakom. Varumärket är inspirerat av HC Andersens klassiska saga om Den fula ankungen, där Ugly Duck ställer frågan "vilken anka är du?". Det finns en egen liten anka för alla stilar. Tanken är att barnen ska hitta sin egen speciella anka bland motiven på kläderna. Visionen är att skapa en trend där det är inne att ställa upp för och hjälpa varandra.
 
Ha en fortsatt trevlig måndag eftermiddag.
Kram från oss på Rebuz Kidz

Solen skiner och det är värme ute

Kategori: Allmänt

      Är det inte underbart när man börjar känna att solen värmer lite? Snön är så gott som borta på vägarna. Man blir så mycket piggare och gladare. :) Underbart att sommaren snart knackar på. Vi på rebuzkidz.se ser fram emot allt vad sommaren har att erbjuda. Massa fina sommarkläder till dom små mm.
 
Igår fick vi hem underbara nyheter från Bobux både till pojke och flicka. Dessa gudoliga tofflor passar såväl i hemmet, dagis  som på utlands semestern i sommar. Dom är gjorda så dom håller den lilles fötter varma på vintern och svala på sommaren. Fiffigt va? Det är ju helt perfekt. :)   
 
Länkar till dessa fantastiska tofflor finns här nedan. Samt bilder för mer information om tofflorna och priser så gå in på http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
pssst och du...  Glöm inte tävlingen på rebuzkidz.se ett kanon pris du Inte får missa. :)
 
 
Trevlig helg Kramar från oss på Rebuz Kidz

Information om Bobux

Kategori: Allmänt

Här kommer väldigt bra att veta information om Bobux tofflor.  

Bobux barnskor ger ditt barn en bra start i livet

På Rebuz Kidz rekommenderar vi varmt Bobux barnskor till ditt barn, dels som en första sko och dels som i stället för mockasiner på dagis.

Nedan finner du ytterligare information kring Bobux skor som vi hämtat från Bobux hemsida.

Bobux unika resår kring vristen gör så att skon är lätta att ta på men svåra för den lilla bebisen att ta av. 

Ett invändigt mjukt mockaskinn håller ert barns lilla fot varm på vintern och sval på sommaren.

Hur skall man sköta sina Bobux skor?
 
Vid tvätt av Bobux skorna bör man antingen använda en fuktig trasa eller någon godkänd rengöringsprodukt för lädervård som finns att köpa i de flesta sko butiker. Bobux Eco-läder är behandlat med en vattenbaserad ytfinish varför smuts enkelt kan avlägsnas genom att använda någon av metoderna ovan.
 
Det är också möjligt att tvätta Bobux i tvättmaskin, dock bör man använda ett skontvätt program (30 grader) och sparsamt med tvättmedel. Bobux skor bör endast maskintvättas en eller ett par gånger. Bobux skor skall inte torktumlas. Fyll skorna med en mjuk torr trasa och låt dem torka naturligt.
 
Skorna kan tvättas i maskin ett par gånger men observera att vid varje tvätt kommer en del av lädrets naturliga oljor att försvinna. Använd inte sköljmedel.
 
 
Vilken storlek?
Bobux
EU
Ålder
NB       16-17     0 - 3 månader
S 18-19 3 - 9 månader
M 20-21 9 - 15 månader
L 22-23 15 - 21 månader
XL 24-25 21 - 27 månader
2XL 26-27 2 - 3 år
3XL 28-29 3 - 4 år
4XL 30 4 - 5 år
5XL 32 5- 6 år

2XL mäter 16 cm
3XL mäter 17,5 cm
4XL mäter 18,2 cm
5XL mäter 19,5 cm

 


2XL mäter 16,5 cm

Då var det ny vecka igen.

Kategori: Allmänt

Hejsan. Hoppas ni haft härligt så här i sportlovstider. Våren närmar sig med stormsteg gräset börjar komma fram och fåglarna kvittrar och solen skiner på väggar och tak. Sommaren kommer snart nu hoppas vi på rebuz.
 
Nu är det en ny härlig vecka här på www.rebuzkidz.se
Här kommer lite vår tips på vad vi har i till era små barns kalla fötter i webbutiken så här till våren.
 
Härliga bobux tofflor i olika färger och mönster allt från djur till fotbollar. 
 
Länkar som vanligt till rebuzkidz.se där ni hittar mer information och priser. Skynda fynda det är först till kvarn som gäller. :) 
 
 
http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/bobux-c-197-1.aspx
 
Detta är ett litet smakprov på vad vi har från Bobux. Vi invätar med spänning vårens härliga tofflor till både pojke och flicka vilken dag som hellst nu. Håll ögonen öppna. :)
 
Vill också påminna alla härliga läsare att vi har massa tävlingar och dylikt på rebuzkidz.se
Gå in och kika nu. Denna tävling vill ni inte missa då det är ett dunderpris. :) 
 
Så får ni hålla lite extra koll på rebuzkidz.se för snart väntar vi hem helt nya märken och artiklar inför våren/sommaren!!
Välkomna

Hej alla mitt i sportlovet..

Kategori: Allmänt

Hoppas ni har det riktigt trevligt på skotern eller i backen. Eller bara mys hemma i soffan. :) 
här kommer lite tips till er som har modellen mini av småttingar. ;) 
Vi har kanon priser på Nanooks fleece overaller mm. (Nanok är idag isbjörn of sweden)
Här nedan kommer ni som vanligt att hitta både länkar och bilder direkt till kläderna och givetvis vår webbutik
 
 
http://www.rebuzkidz.se/ 
 
Vi har både Röd/Svart, Rosa/Svart och Blå/Svart här kommer lite info om just Nanook fleece overaller
 
 PrismPink                 BrilliantBlue                MoltenRed
 
http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/nanook--c-452-1.aspx 
 
Detta är en helt oemotståndlig overall för den lilla bebisen. Den ofodrade overallen har två parallella djupa dragkedjor som underlättar på- och avklädning samt blöjbyte. Det gör det även enkelt att öppna overallen och släppa in luft när man går in efter att ha varit ute.
 
 
Bra att veta.
Ärm- och bensluten är uppvikbara för att overallen ska ha så lång användningstid som möjligt för barnet samt för bästa isolering. Använd den direkt efter BB som sovsäck och låt sedan bebisen sakta växa i den och efter hand kan man komplettera med tossar och vantar som finns att köpa till. Overallen kan knäppas fram under hakan med kardborre och huvan är justerbar med hjälpa av dragsko så att man stänger den isande vinden ute. Overallen är sydd helt med flatlock för att sömmarna inte ska skava. Tvättråd: maskintvätt, program fintvätt 40 grader, använd inga mjuk- eller blekmedel 

Hur väljer jag rätt storlek?
Nanooks storlekar är i centilong, vilket innebär att de utgår från barnets längd. Storlek 104 är tänkt till ett barn som är 104 cm långt. Vi har räknat med växtmån i våra plagg. Det innebär att ett plagg som har storlek 104 räcker tills barnet blivit cirka 108 cm. Därför behöver du inte tänka in växtmån när du väljer storlek. För att lätt hitta rätt storlek till ditt barn kan du följa vår guide: 1. Mät ditt barn. 2. Är ditt barn lika många centimeter som en av våra storlekar så väljer du den storleken. Exempel: Är ditt barn 110 cm ska du välja storlek 110 cl. 3. Är ditt barn 2-5 cm längre än en storlek väljer du den större storleken. Exempel: Är ditt barn 114 cm ska du välja storlek 116.

Välkomna in på www.rebuzkidz.se och gör superfynd redan idag.