nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Då var det äntligen måndag igen.

Kategori: Allmänt

Igår var det strålande solsken och det töade som tusan. Varmt och mysigt var det i solen. Imorse när man vaknade och kikade ut genom fönstret. Gissa vad man såg... Jo en massa snö... Så nu är det bara att man fortsätter att skotta och sopa bilen. Men inget ont som inte har något gott med sig. Vi har ju en massa fina kläder ifrån läckra Ugly Duck som vi ska tipsa er om idag.   
 
Vi har kanon pris på två pack body, kortärmade och långärmade t-shirts i olika storlekar, färger och mönster. Dom finns allt från storlek 56 upp till storlek 128.
Skynda er att kika in på vår webbutik. Det är först till kvarn som gäller.
 
 
 
 
   För priser och mer information om vilka storlekar som finns så klicka på länken nedan:
 
Eller på dessa direktlänkar och bilder till dessa två pack hittar ni här:
 
 
 
Här kommer lite information om märket.
På http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx hittar du barnkläder och babykläder från Ugly Duck ett danskt klädesmärke. Cool, funky och street inspirerat med finess. Barnkläderna från Ugly Duck liknar inga andra med sina fantasifulla mönster och den coola designen, med inspiration från sagans värld blir det lätt en ny favorit.

Det är okej att vara annorlunda.
Det menar det danska företaget Ugly Duck som gör kläder för barn mellan 0 och 12 år.

Ugly Duck har snabbt växt fram som ett företag med personliga barnkläder, med en djupare tanke bakom. Varumärket är inspirerat av HC Andersens klassiska saga om Den fula ankungen, där Ugly Duck ställer frågan "vilken anka är du?". Det finns en egen liten anka för alla stilar. Tanken är att barnen ska hitta sin egen speciella anka bland motiven på kläderna. Visionen är att skapa en trend där det är inne att ställa upp för och hjälpa varandra.
 
Ha en fortsatt trevlig måndag eftermiddag.
Kram från oss på Rebuz Kidz

Kommentarer


Kommentera inlägget här: