nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Då kör vi igång...

Kategori: Allmänt

En ny vecka igen.
 
Klicka på länken så kommer du direkt till våran webbutik  http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx
 
Tänkte passa på att tipsa dig om lite härliga kläder i toppen kvalitet.

Maxomorra är ett svenskt klädmärke som grundades 2008, deras kläder har mycket färger och mönster med bra kvalitet och funktion och ett pris som tilltalar alla. Dom gör kläder för barn mellan 0-12 år. Dom vill att så många som möjligt ska få tillgång till ekologiska barnkläder till bra priser. Så gott som alla kläder ifrån maxomorra är 100% ekologiskt bomull och bomullen är certifierad enligt Control Union och GOTS.

Dom gör fyra kollektioner per år som passar både kille och tjej. I dag säljs deras kläder i över 500 butiker i stora delar av världen.

Vi är stolta återförsäljare av detta fantastiska märke, som både barn och vuxna älskar. Kanon kvalitet och otroligt läckra färger och mönster.

För att hitta Maxomorra hos oss på rebuz kidz så klicka på länken nedan så kommer ni direkt till kläderna.

http://www.rebuzkidz.se/nyheter/maxomorra-c-462-1.aspx

 

 

 

Kom in och fynda det är först till kvarn som gäller då vi har ett begränsat antal av varje plagg.

Kram Camilla och Jessica

 

Då var det underbara fredag igen...

Kategori: Allmänt

Men solen lyser fortrafarande med sin frånvaro.. Det tar i och blåser som det aldrig blåst förut så nu känner vi på rebuz kidz att det är dags med ett nytt kanon erbjudande så att du slipper gå ut i denna blåst. Gå istället in på http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx och fynda istället.

Om du sitter och letar efter fin kläder till barnet för att ni ska på bröllop, dop eller andra festliga tillfällen då behöver du inte leta mer. Vi har nämligen ett super snyggt set med fodrad väst och byxa med resår bak i kanon kvalitet som vi kör ett erbjudande fram till den 13 Juni på nu 100kr rabatt på ordinarie priset.

Men du kan inte fundera för länge då vi endast har ett set i varje storlek.  

 klicka på länken nedan så kommer du direkt till västen och byxan.

http://www.rebuzkidz.se/finbyxa-med-vast-p-967-c-403.aspx

 
 
 

Ha en kanon helg och glöm inte att det är först till kvarn som gäller.

Kram Camilla och Jessica

 

 

Star Wars erbjudande.

Kategori: Allmänt

kom in och fynda dessa underbara kläder ifrån ett av dom populäraste märkena för barnkläder på http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx

Under maj månad sänker Rebuz Kidz priserna på produkter från LEGOWears Star Wars-serie!

Välj bland kepsar, badbyxor, byxor, hoods, tröjor till 20-60% rabatt! 

 Lego Wear har fyra värdeord som beskriver alla deras klädesplagg; kul, funktion, kvalitet och komfort. För de minsta finns LEGO Baby i storlekarna 56-68, Duplo 74-98 och LEGO i 104-152. Den populäraste kollektionen i alla kategorier är Starwars. De brukar sälja slut nästa innan de hinner ut i butiken. Rebuz Kidz har därför valt att dubbla våra ordrar för att kunna möta den enorma efterfrågan.

LEGO har även en populär kollektion av barnoveraller, jackor och byxor i kollektionen LEGOtec. Alla våra Lego Wear produkter hittar ni via denna länken.

http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/lego-wear-c-167-1.aspx

 

 Kom in och fynda. Men skynda på det är först till kvarn som gäller då vi har ett begränsat antal av varje plagg.
Kramar från oss på Rebuz Kidz Camilla och Jessica
 

 

Ja då var det dags...

Kategori: Allmänt

för sista april då igen. Och vi på rebuz kidz tänkte att vi skulle passa på att tipsa om lite snygga sommarkläder  i kanon kvalitet från olika märken nu när vi valsar in sommaren.
Lite information om dom olika märkena och direkt länkar till några av kläderna hittar ni här nedan. För mer information om vilka storlekar som finns och vilka priser så får ni gå in på rebuzkidz.se Vem kan säga nej till ett par kanon snygga baddshorts ifrån Quicksilver? Det kan inte vi heller göra. här kommer några bilder på två av shortsen resten så kan ni klicka på länken nedan för att komma direkt till alla Quicksilver kläder. http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/quiksilver-c-163-1.aspx


Dessa badbyxor är lite längre än vad man kanske är van vid. Men dom är super populära och riktigt sköna faktiskt. I mjukt och skönt material så är dom exemplariska att bada i eller gå på stan. Materialet i dom är 100 procent polyester. Finns i fina färger och mönster. Det vi gillar med Quicksilver är deras sätt att våga sticka ut med starka färger och annorlunda mönster. Samt att det är topp kvalitet på kläderna.

 

Legowear har sina läckra shorts med ninjago eller starwars på. Lika populära som vanligt. Alla älskar legowear barn som vuxen. Man brukar säga att lego wear har fyra ord som beskriver alla deras klädesplagg: kul, Funktion, Kvalitet och komfort.

Star Wars: http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/lego-wear/starwars-c-258-1.aspx

Ninjago: http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/lego-wear/ninjago-c-428-1.aspx

 

      

 Gå in på vår webbutik och gör super fynd redan idag.  Klicka på direktlänken så kommer du direkt till rebuz. http://www.rebuzkidz.se/Default.aspx

 

Kram Camilla och Jessica