nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Nu börjar vi med stor SOMMARREA!!

Kategori: Allmänt

Såhär i sommarlovs tider så tänkte vi passa på med att

dra igång årets stora sommarrea på vår webbutik. Passa på att fynda några av dom populäraste märkeskläderna till killar och tjejer, från bland annat

Maxomorra, Lipfish, Bobux, Geggamoja, Ninjago, Star wars, Tjej lego och Roxy.Gå in på  www.rebuzkidz.se

 

Du får bara inte missa denna fantastiska rea. Kläder till både kille och tjej i kanon kvalitet. Skynda in och fynda. Det är först till kvarn som gäller då vi endast har ett begränsat antal av varje plagg. Det behövs ingen rabatt kod då priserna är sänkta direkt på webbutiken. Vi har allt som man kan tänkas behöva för all värdens väder oavsett vart man ska på sommar semester. Så sitt inte och fundera utan klicka in på länken nedan och börja fynda.

www.rebuzkidz.se 

 

Vi tänkte att vi skriver lite grann om några av märkena så att du kan läsa lite om dom.

 

Lipfish gör lekfulla kläder och leksaker för barn mellan 0-4 år och startades 2004 i liten skala av Jenny Boije. Kläderna är av mycket bra kvalitet och håller formen tvätt efter tvätt. Alla tröjor har två knappar på axeln och ett påsytt mönster i form av ett djur. Tillverkningen av Lipfish produkter sker i Indien och Turkiet. Och säljes i över 20 länder runt om i världen. Enligt tvättråden så rekommenderar inte Lipfish att torktumla kläderna.

 

Geggamoja designar kläder för barn och ville nå fram till barnen och vuxna givetvis med ett namn roligt och annorlunda namn som dessutom var väldigt lätt för barnen att komma ihåg, därav namnet geggamoja.

Kläderna är praktiska och sköna samt anpassade efter barns lek och rörelser. Kläderna görs i material som är lätta att bära, Geggamoja gör barnkläder som barn älskar! Deras kläder är snygga, praktiska och sköna. De roliga detaljerna gör en enkel tröja eller en mössa till ett tufft plagg. De flesta modellerna passar både killar och tjejer. Plaggen görs i sköna material såsom trikå, velour, college, fleece och denim. Dom flesta av produkterna är miljövänligt tillverkade och i miljövänligt material och certifierade av GOTS som står för Global Organic Textil Standard.

 

Maxomorra är ett svenskt företag som grundades 2008. Maxomorra tillverkar ekologiska barnkläder av hög kvalitet, med funktion och underbar design. Större delen av kläderna är tillverkade av 100% ekologisk bomull och bomullen är certifierad enligt Control Union och GOTS.

 

Kram från oss på Rebuz kidz Camilla och Jessica

 

 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: