nyarebuzkidz.blogg.se

En blogg om familjelivet och allt annat som sker- och självklart om alla coola kläder från min webbutik www.rebuzkidz.se

Stor SOMMARREA..

Kategori: Allmänt

 
Nu öppnar vi dörrarna för sommarens stora sommarrea.  Mellan 20-70% rabatt på det mesta i butiken. Inga rabattkoder behövs då allt redan är nedsatt.
 
Kom in och fynda kläder från Geggamoja, Maxomorra, Lipfish samt många många fler.
Men kom ihåg att det är först till kvarn som gäller då vi endast har ett begränsat antal av varje plagg. Fundera inte så mycket nu så du missar denna kanon rea klicka in på www.rebuzkidz.se och börja fynda inför sommarens resor.
 
 
Denna vecka så välkomnar vi det svenska klädesmärket i dig denim som ansluter sig till rean med 100kr rabatt per plagg. Inga rabatt koder behövs då priserna redan är sänkta. vi har kanon snygga jeans, jeansshorts och jeans skjorta.
 
Lite information om märket:
I dig denim är ett Göteborgsbaserat jeansmärke för barn mellan 2-15 år som grundades av Hanna Clavegård 2009. Under hösten 2012 så landserades det även en kollektion för kvinnor.
i över 80 utvalda butiker i mer än 15 länder över hela världen säljs detta otroligt populära klädes märket. Ett talesätt -Vad du bär speglar din personlighet. Dom tycker att det är viktigt att du känner dig bekväm i dina kläder. Vilket faktiskt alla människor vill göra. För det är ju inge roligt att gå i kläder man inte trivs i! I dig denim är känd för god kvalitet, perfekt passform och unika tvättar som är inspirerade från den svenska västkusten, havet, stenar och himlen.
Man brukar säga att börjar du klä dig i I dig denim så kommer du inte att vilja ha något annat. Super snygga coola jeans kläder med attityd och kanon kvalitet. Vem vill inte ha det?  Jo alla.
 
Här är länkar och bilder på våra produkter från i dig denim.
 
 
Kram Camilla och Jessica på Rebuz Kidz

Nu börjar vi med stor SOMMARREA!!

Kategori: Allmänt

Såhär i sommarlovs tider så tänkte vi passa på med att

dra igång årets stora sommarrea på vår webbutik. Passa på att fynda några av dom populäraste märkeskläderna till killar och tjejer, från bland annat

Maxomorra, Lipfish, Bobux, Geggamoja, Ninjago, Star wars, Tjej lego och Roxy.Gå in på  www.rebuzkidz.se

 

Du får bara inte missa denna fantastiska rea. Kläder till både kille och tjej i kanon kvalitet. Skynda in och fynda. Det är först till kvarn som gäller då vi endast har ett begränsat antal av varje plagg. Det behövs ingen rabatt kod då priserna är sänkta direkt på webbutiken. Vi har allt som man kan tänkas behöva för all värdens väder oavsett vart man ska på sommar semester. Så sitt inte och fundera utan klicka in på länken nedan och börja fynda.

www.rebuzkidz.se 

 

Vi tänkte att vi skriver lite grann om några av märkena så att du kan läsa lite om dom.

 

Lipfish gör lekfulla kläder och leksaker för barn mellan 0-4 år och startades 2004 i liten skala av Jenny Boije. Kläderna är av mycket bra kvalitet och håller formen tvätt efter tvätt. Alla tröjor har två knappar på axeln och ett påsytt mönster i form av ett djur. Tillverkningen av Lipfish produkter sker i Indien och Turkiet. Och säljes i över 20 länder runt om i världen. Enligt tvättråden så rekommenderar inte Lipfish att torktumla kläderna.

 

Geggamoja designar kläder för barn och ville nå fram till barnen och vuxna givetvis med ett namn roligt och annorlunda namn som dessutom var väldigt lätt för barnen att komma ihåg, därav namnet geggamoja.

Kläderna är praktiska och sköna samt anpassade efter barns lek och rörelser. Kläderna görs i material som är lätta att bära, Geggamoja gör barnkläder som barn älskar! Deras kläder är snygga, praktiska och sköna. De roliga detaljerna gör en enkel tröja eller en mössa till ett tufft plagg. De flesta modellerna passar både killar och tjejer. Plaggen görs i sköna material såsom trikå, velour, college, fleece och denim. Dom flesta av produkterna är miljövänligt tillverkade och i miljövänligt material och certifierade av GOTS som står för Global Organic Textil Standard.

 

Maxomorra är ett svenskt företag som grundades 2008. Maxomorra tillverkar ekologiska barnkläder av hög kvalitet, med funktion och underbar design. Större delen av kläderna är tillverkade av 100% ekologisk bomull och bomullen är certifierad enligt Control Union och GOTS.

 

Kram från oss på Rebuz kidz Camilla och Jessica

 

 
 
 

Just nu! 50-120 kr rabatt på kläder från mysiga & coola LipFish !

Kategori: Allmänt

Barnen längtar till sommarlov och nu är det nära medans mamma och pappa längtar till semestern. Så vi tyckte att det skulle passa alldeles utmärkt att såhär innan semestern sätta sig ner vid datorn, surfplattan eller varför inte mobilen som man oftast har med sig i lugn och ro för att kolla på lite kläder till barnen som dom kan ha på sig på semestern. Därför har vi sänkt priserna på bland annat ett av Sveriges populäraste barnklädes märke Lipfish. Mellan 50-120kronor rabatt. (Priserna är redan sänkta så det behövs ingen rabatt kod.)

Du kanske just nu tänker att men vad är det som är så speciellt med lipfish då? Jo det ska vi berätta för dig. Dessa kläder älskar alla barn, dom har otroligt färglada färger, dom är så mjuka och härliga verkligen toppen kvalitet. Sen detaljerna på kläderna är ju så söta som tex apan Doris där benen hänger ”löst”. Vi på rebuz kidz bara älskar allt från lipfish.

Om Lipfish Lipfish gör lekfulla kläder och leksaker för barn mellan 0-4 år och startades 2004 i liten skala av Jenny Boije. Kläderna är av mycket bra kvalitet och håller formen tvätt efter tvätt. Alla tröjor har två knappar på axeln och ett påsytt mönster i form av ett djur. Tillverkningen av Lipfish produkter sker i Indien och Turkiet. Och säljes i över 20 länder runt om i världen. Enligt tvättråden så rekommenderar inte Lipfish att torktumla kläderna.

Gå in på http://www.rebuzkidz.se och skynda fynda det är först till kvarn som gäller.

Här är några av våra plagg från lipfish.

  

 

Kram från oss på rebuz kidz Camilla och Jessica

100kr rabatt på geggamoja badrockar.

Kategori: Allmänt

Nu ger vi 100kr rabatt på dessa underbara badrockar i från underbara Geggamoja. En superhärlig vändbar badrock i  randig ekologisk trikå på ena sidan och matchande enfärgad frotté på den andra. Finns i två färger en cerise och en marin blå.
 
 
(ingen rabattkod behövs då priset redan är sänkt.)
 
 
Geggamoja designar kläder för barn och ville nå fram till barnen och vuxna givetvis med ett namn roligt och annorlunda namn som dessutom var väldigt lätt för barnen att komma ihåg, därav namnet geggamoja.
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi fortsätter vecka 24 med superlåga priser på Quiksilver och Roxy.

Kategori: Allmänt

Vi har kanon priser på Quiksilver badbyxor även denna vecka. Skynda in och fynda det är först till kvarn som gäller på dessa super coola badbyxor.

Tänkte passa på att tipsa lite om Quiksilvers lillasyster Roxy, som är lika populärt som sin storebror med kanon kvalitet samt otroligt fina kläder i alla olika färger och former. Storlekarna börjar från 3 månader upp till 7 år. Att notera är att storlekarna är något små när det kommer till baddräkt, så vi rekommenderar att ni kontaktar oss om ni funderar på en sådan. för telefon, se www.rebuzkidz.se (längst ner på webbutiken)

Roxy är ett Australiensiskt klädmärke för tjejer och även ”lillasyster” till det välkända klädmärket Quiksilver. Märket startades 1990 och har en hjärtformad logotyp, bestående av två kopior av storebrors logo. Roxy blev rekordsnabbt en succè. Precis som Quiksilver så började Roxys kollektioner enbart med badkläder, men så snabbt som ett år efter start så började dom lansera även en sportkollektion som fortsatte med jeans, tröjor, t-shirts mm. Roxy är ett märke för dig som gillar färgglada och surfinspirerad design och vill ha marknadens bästa badkläder. Från och med våren 2009 så finns även babykläder från Quiksilver och Roxy med allt i från hoods, jeans, bodies, t-shirts m.m. Mer än hälften av kollektionen är gjord i ekologisk bomull som går väl ihop med företagets övriga engagemang för världens klimat och natur.

Quiksilver och Roxy kommer ut med två kollektioner per år en i juli-augusti och en i februari. Vårens kollektioner är innehåller t-shirts, hoods, badshorts, kepsar m.m och höstens vinterkläder, tjocka hoods, jeans m.m. Vill passa på att  tipsa om lite härliga sommarkläder från Roxy. Nedan så finns det en länk till varje bild för mer info om produkterna så som storlekar och priser så gå in på www.rebuzkidz.se och sök på Roxy så kommer du rätt. (Klicka på länken vid bilden för att komma direkt till rätt produkt.)

 

http://www.rebuzkidz.se/crystal-p-261-c-467.aspx

http://www.rebuzkidz.se/tahiti-p-185.aspx

http://www.rebuzkidz.se/campay-pink-p-716-c-467.aspx

http://www.rebuzkidz.se/bore-ray-pink-lady-p-188.aspx

http://www.rebuzkidz.se/niho-p-208-c-467.aspx

http://www.rebuzkidz.se/lazy-bones-p-241-c-467.aspx

 

Ha en fortsatt trevlig dag Kramar från Camilla och Jessica

En kall och regnig dag..

Kategori: Allmänt

Så då tänkte vi passa på att skriva lite till dig som har en liten en och ska ut och resa till varmare breddgrader. Vi har det perfekta skyddet till din pojke/flicka inför solsemestern.

Aussies Finest har valt att arbeta med Australiens ledande tillverkare av solskyddskläder. Både C-wear och Sun Emporium har lång erfarenhet av solskyddskläder och har varit verksamma i över 10 år.

Design och material skiljer de båda åt, men alla kläder är testade och graderade till maximum solskydd UPF 50+, vilket innebär att ca  98% av den skadliga UV-strålningen filtreras bort.

Den senaste tekniken och materialet har gjort att ca 90% av Aussies Finest sortiment är klorbeständiga, vilket innebär att man kan bada i såväl salt- som klorerat vatten utan att kläderna och färgerna förstörs.

Aussies Finest har kunnat  dokumentera att  kläderna inte slits ut utan att barnen växer ur dem och ärvs av de yngre syskonen. Vet man med sig att man ska tillbringa mycket tid vid poolen kanske på chaterresan kan denna kollektionen vara ett bra val. Dessa badkläder är mycket tåliga och enkla att sköta. Tål maskintvätt. För de som hellre föredrar kläder i Lycra och nylon så har Aussies Finest valt badkläder tillverkade i den allra finaste Lycran, dvs DuPont lycra som är unik i sin förmåga att stretchas och tänjas och att återfå sin form och elasticitet. Kläderna är mjuka och härliga att bära.  De torkar snabbt och materialet känns skönt och behagligt mot kroppen.

Aussies Finest  vill att våra barn skall använda kläderna varje gång de är på stranden eller ute i solen. Därför är kläderna designade för att passa barnens aktiva lek i vattnet, på stranden och på fotbollsplanen. Härliga färger och läcker design som barnen känner sig fina i, men viktigast av allt, sitter skönt och skyddar mot solens skadliga strålar. Aussies Finest har ett brett sortiment av tröjor, shorts, dräkter och kepsar i olika modeller och färger. De har även kläder som passar sig för dagis och skolan. Även dom har samma höga solskyddsfaktor. För de allra minsta barnen finns en egen kolletion av solskyddsfiltar, sparkdräkter och hattar. På Rebuz Kidz har vi valt att ta in en swimsuit, solskyddströjor och solfiltar till en början.

http://www.rebuzkidz.se/solskyddsfilt-p-652.aspx

http://www.rebuzkidz.se/swimsuit-baby--upf-50-p-777-c-244.aspx

http://www.rebuzkidz.se/swimsuit---upf-50-p-598-c-244.aspx

 

Vill du se hela vårat sortiment så klicka på länken så kommer du direkt dit.

http://www.rebuzkidz.se/alla-marken/aussies-finest-c-244-1.aspx

 

 

Skynda fynda då det bara finns ett begränsat antal av dessa kanon plagg.

 

Kram från oss på rebuz kidz Camilla & Jessica

 

 

 

 

 

Sommar på rebuz.

Kategori: Allmänt

Då har sommaren äntligen börjat komma. Så nu vill vi passa på att tipsa om lite bad kläder med mera. Du som sitter och tänker suck. Detta är hopplöst jag kommer aldrig att hitta några bra badbyxor. Se hit!!  Vi har något som passar alla. Lite längre, korta, tighta, lös sittande i alla olika möjliga färger och mönster samt kanon kvalitet.
klicka på länken nedan så kommer du direkt till vår webbutik där du under kategorierna hittar det du söker.
 
Vi lägger till några bilder och direkt länkar till lite olika badkläder till både tjej/kille och pojke/flicka då vi har badkläder i alla åldrar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta var ett litet tips från oss till dig. Klicka på första länken för att komma in till vår härliga webbutik och fynda. Och du. Denna vecka kommer vi ha ett kanon erbjudande. Håll ögonen öppna för detta får du bara inte missa.
 
Ha en fortsatt toppen dag. Kram från oss på Rebuz Kidz Camilla och Jessica